-->

Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 SD/MI Tahun Ajaran 2020/2021



gudangalamai.me - selamat datang dan berjummpa kembali di blog yang sederhana ini, pada kesempatan ini saya dapat berbagi  Soal UTS Bahasa Inggris  Kelas 5 SD/MI Tahun Ajaran 2020/2021, kepada bapak dan ibu guru yang sedang mencari perangkat pembelajaran ini, prangkat pembelajaran ini bisa bapak dan ibu guru dapatkan, bisa di download secara geratis tanpa mengeluarkan biaya sepeserpu.

Soal UTS Bahasa Inggris SD Tahun Ajaran 2020/2021 Kelas 5

Nama                 : _____________________

Mata Pelajaran  : BAHASA INGGRIS

Sat. Pendidikan : SD___________________

Kelas                 : 5 (Lima)

Nama Guru       :______________________


Choose the right answer between a, b, c, or e!

1. Rudi : Hello, Good morning.

Dina : Hi, Good morning. ________________?

Rudi : My name is Rudi.

a. What is your name?

b. How are you?

c. How do you do?

d. Where is your home?


2. Lucy : Good morning Watson. ________________?

Watson : I’m fine thank you.

a. What is your name?

b. How are you?

c. How do you do?

d. Where is your home?


3. The place at school where we can read and borrow books is?

a. Classroom

b. Office

c. Laboratory

d. Library


4. A________ works in the library.

a. Teacher

b. Security

c. Librarian

d. Principal



5. Mrs. Susi is a teacher, she teaches students in the_____________.

a. Classroom

b. School yard

c. Laboratorium

d. Teacher’s room


6. Students park their bike in the____________

a. Office

b. Praying room

c. Parking lot

d. Toilet


7. Ridwan is sleepy, his teacher told him to______________

a. Wash your face

b. Wash your hand

c. Wash your feet

d. Take a bath



8. We could see with our____

a. Nose

b. Lips

c. Eyes

d. Ear



9. We could smell with our____

a. Eyes

b. Nose

c. Lips

d. Ear



10. We could hear with our____

a. Eyes

b. Nose

c. Lips

d. Ear



11. My father has a daughter. She is my________

a. Sister

b. Aunt

c. Brother

d. Son



12. The leader of a family is __________

a. Grandfather

b. Brother

c. Father

d. Uncle



13. My mother has a mother, he is my_________

a. Grandfather

b. Aunt

c. Grandmother

d. Brother



14. We are take a bath in the?

a. Bedroom

b. Bathroom

c. Living room

d. Kitchen



15. We are sleeping in the?

a. Bedroom

b. Kitchen

c. Living room

d. Bathroom



16. My mother is cooking in the ?

a. Kitchen

b. Bedroom

c. Garden

d. Bathroom



17. What is vegetables in bahasa Indonesia?

a. Sayur-sayuran

b. Makanan

c. Minuman

d. Daging



18. What is noodle in Bahasa Indonesia?

a. Roti

b. Mie

c. Nasi

d. Ayam



19. Dito : What is your favorite food?

Dini : ___________________

The correct response to complete the dialog is

a. Can I have the food

b. The food is on the table

c. My favorite food is noodle

d. Here are your food



20. Dika : What is your favorite drink?

Nita : ___________________

The correct response to complete the dialog is

a. My favorite drink is mango juice

b. Here you are the mango juice

c. The mango juice is so sweet

d. My mother buys mango juice



Kunci Jawaban :

1. A

2. B

3. D

4. C

5. A

6. C

7. A

8. C

9. B

10. D

11. A

12. C

13. C

14. B

15. A

16. A

17. A

18. B

19. C

20. A

demikian  Soal UTS Bahasa Inggris  Kelas 5 SD/MI Tahun Ajaran 2020/2021  semoga bermanfaat, jika ada kesalahan dan kekeliruan dalam pengetikan kalimat atau kata - kata pada artikel ini silahkan bapak dan ibu berkomentar dibawah artikel ini,  dengan keritikan dan saran bapak dan ibu kami bisa  mengkoreksi kesalahan dan memperbaikinya

0 Response to "Soal UTS Bahasa Inggris Kelas 5 SD/MI Tahun Ajaran 2020/2021"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel